Előfizetői tartalom

A Facebook a nap sztárja Amerikában

Portfolio
Az amerikai jegybank a múlt héten bejelentette, hogy a következő hónapokban nem csökkenti eszközvásárlási programjának volumenét, amit a befektetők kitörő örömmel fogadtak. A rali azonban nem tartott sokáig, a bejelentést követő napokban a befektetők profitot realizáltak, egyre nagyobb esés bontakozott ki a világ tőzsdéin és egyelőre úgy tûnik, a befektetők még mindig bizonytalanok. Míg a vezető tőzsdék összességében tovább estek kedden, néhány részvény kifejezetten jól teljesített, a nap egyik nyertese a Facebook volt.

2013. szeptember 24. 22:00 Megosztás Elfogyott a lendület a végére Bár napközben úgy tűnt, a Fed múlt heti bejelentése óta először mindegyik vezető amerikai részvényindex emelkedhet, a keddi kereskedés végére ismét az eladók kerültek túlsúlyba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés