FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Itt az újabb budapesti busztender

Portfolio
A Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezőjeként a Budapesti Közlekedési Központ az I. kerületi Önkormányzattal együttműködésben nyílt közbeszerzési eljárást hirdetett meg a fővárosi midibusz-flotta megújítására. A beruházás 2,2 milliárd forintból, uniós források bevonásával valósulhat meg. Az autóbusz-flotta megújítása Tarlós István főpolgármester kiemelt célkitűzése, amelynek érdekében folyamatos és hathatós intézkedéseket vár a BKK-tól, ennek jegyében a most induló közbeszerzés sikeres lezárását követően 16 darab midibusz állhat forgalomba a budai Várban.

A kiírt közbeszerzési eljárás során 16 darab alacsonypadlós, környezetkímélő, korszerű midibusszal bővülhet a jelenlegi járműállomány. Az új buszok - sikeres közbeszerzés esetén - kb. egy éven belül jelennének meg a budai Várban. A 2,2 milliárd forint költségű beszerzés uniós források igénybevételével valósulhat meg a Kormány által már jóváhagyott I. kerületi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés