Előfizetői tartalom

Rekordok napja az Egisnél

Portfolio
Az Egis szerdán közel 31 százalékot erősödött annak köszönhetően, hogy a vállalat legnagyobb részvényese, a Servier vételi ajánlatott tett az általa nem birtokolt részvényekre. A cég árfolyama mellett a forgalom is jelentősen megugrott, utóbbi rekordot is döntött, mind az Egis korábbi napi forgalmának, mind pedig az Egis BUX-on belüli napi forgalmának tekintetében. Alábbi cikkünkben éppen ezért arra kerestük a választ, hogy a cég története során melyek voltak azok a napok, amikor kiemelkedően magas volt a társaság forgalma önmagához, illetve a BUX forgalmához viszonyítva, és mi történt akkor.

Rekord forgalom született Az Egis a szerdai kereskedésben rekord magas, több mint 13 milliárd forintos forgalom mellett közel 31 százalékot erősödött annak köszönhetőn, hogy felvásárlási ajánlatot tett a cég részvényeire a gyógyszergyár 51 százalékos tulajdonosa, a Servier. A franciák 28 000 forintos vételárat ajánlottak fel részvényenként a befektetőknek.A társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés