Előfizetői tartalom

Sorozatban ötödik napját fejezte be eséssel az S&P

Portfolio
A szerdai kereskedéshez két makroadat adta meg az alaphangot, az ingatlanpiacról a vártnál jobb adatok érkeztek, ez azonban a befektetőket nem hozta lázba. A kereskedésre rányomta a bélyegét, hogy a politikusok még mindig nem tudtak dûlőre jutni, az adósságplafon elérése Amerikában pedig vészesen közeleg. A negatív hangulat miatt nem volt kérdés, hogy merre lesz az irány. Végül a Dow 0,4%-kal, az S&P 0,3%-kal, míg a Nasdaq 0,2%-kal értékelődött le. A kereskedés kezdetén enyhe mínuszokat láthattunk a vezető amerikai indexeknél, az átmeneti fellángolást követően a zárás előtt 0,1-0,2% közötti az ereszkedés mértéke. A befektetőket az aggasztja, hogy heteken belül elérhetik Amerikában az adósságplafont, a politikusok pedig egyelőre nem tudtak a helyzet megoldásáról megegyezni.

2013. szeptember 25. 22:04 Megosztás Leértékelődéssel zártak a vezető indexek A szerdai kereskedésben nem volt kérdés, hogy mi lesz az irány, a költségvetési vita miatt a vezető amerikai indexek mind piros tartományban zárták a napot. A Dow 0,4%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés