Előfizetői tartalom

Tépik a Thyssenkruppot

Portfolio
A német acélipari óriás, a Thyssenkrupp árfolyama szárnyalni kezdett szerdán arra a bejelentésre, hogy az egyik legnagyobb tulajdonosa, a Cevian 5 százalék fölé növelte részesedését a társaságban. A tőkealap elmondta azt is, hogy további vásárlásokat kíván eszközölni a jövőben, ugyanis véleményük szerint jó irányba haladnak a Thyssenkruppnál folytatott stratégiai fejlesztések. Az árfolyam szárnyalása nem véletlen, ugyanis a Cevian befektetési társaság alapja kiválóan teljesít azóta, hogy 2006-ban életre hívták. Így a mostani pozíciónövelést és a jövőre vonatkozó újabb vásárlásokat kedvező hírnek tekintik a piac szereplői.

Megugrott a Thyssenkrupp a nagybefektetőnek köszönhetően A Thyssenkrupp árfolyama közel 4 százalékot erősödött a szerdai kereskedés első szakaszábanazt követően, hogy a Cevian tőkebefektető vállalat 5,2 százalékra emelte részesedését a társaságban annak köszönhetően, hogy hosszú távú potenciált látnak a vállalatban. Továbbá azt is bejelentették, hogy a jövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés