Előfizetői tartalom

A Nike-ra figyel ma mindenki

Portfolio
Ma veszi kezdetét az amerikai gyorsjelentési szezon, a megszokottaktól eltérően nem az amerikai alumíniumipari óriás, az Alcoa teszi közzé gyorsjelentését elsőként, hanem a Nike. A befektetők korábban nagy jelentőséget tulajdonítottak az Alcoa gyorsjelentésének, mivel a cég globális szereplőként átfogó képet adott a gazdasági aktivitásról és a gyorsjelentés előrejelezte a részvénypiacok mozgását is. Ugyanakkor a Nike színre lépésével sem kell aggódniuk a befektetőknek, ugyanis a cég szintén nemzetközi játékos és fontos információkkal szolgálhat a globális fogyasztói szokások változásáról.

A Nike kezdi az amerikai gyorsjelentési szezont Hamarosan lezárul a harmadik negyedév, így a befektetők fókusza - egy időre legalábbis - ismét a vállalati eredmények felé fordulhat. A negyedéves jelentési szezont a korábbi szokásoktól eltérően immár nem az amerikai alumíniumipari óriás, az Alcoa kezdi meg, hanem a Nike, a sportszergyártó ugyanis a mai piaczárást követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés