Előfizetői tartalom

A Tesla fordíthat a Hertz szerencséjén

Portfolio
A világ második legnagyobb autókölcsönző vállalatának, a Hertznek az árfolyama több mint 11 százalékot zuhant az amerikai nyitást követően annak hatására, hogy a cég profit warningot jelentett be. A vállalat csökkentette, mind az árbevételre, mind pedig a nettó eredményre vonatkozó korábbi előrejelzéseit annak hatására, hogy a vártnál gyengébb kereslet tapasztalható a bérautók iránt az amerikai reptereken. Talán éppen azért dönthetett úgy a társaság, hogy felveszi álomautó programjába a Tesla Motors két modelljét, mely vállalat körül az utóbbi hónapokban hatalmas felhajtás tapasztalható - írja a Bloomberg.

Profit Warning az amerikai autókölcsönzőnél Az amerikai autókölcsönző vállalat árfolyama több mint 11 százalékot esett a tengerentúli nyitást követően annak hatására, hogy a cég profit warningot jelentett be. A társaság ugyanis csökkentette az idei évre vonatkozó korábbi előrejelzéseit az árbevétele és a profitja tekintetében. Az árbevétel esetében a korábbi 10,85-10,95...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés