Előfizetői tartalom

Hajlított kijelzős okostelefonnal támad a Samsung

Portfolio
Hajlított kijelzővel rendelkező okostelefont dob piacra októberben a Samsung, amit januárban már bemutatott a Las Vegas-i elektronikai kiállításon - jelentette be tegnap a társaság. Ez lesz az első eset, hogy hajlított kijelzős okostelefon tömeggyártása kezdődik, a Samsung most teszteli a piacot - véli a CNBC. A vállalat célja, hogy differenciálja magát az erős versenyben a riválisok termékeitől.

A Samsung lesz a technológia szektor innovátora? A technológia szektor innovátorának címére pályázó Samsung kezdi meg elsőként a hajlított kijelzős okostelefonok tömeggyártását, amivel a mobilgyártó célja, hogy kitűnjön a tömegből az erős piaci verseny közepette és differenciálni tudja termékeit. A vállalat tegnap bejelentette, hogy októberben dobja piacra a hajlított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés