Előfizetői tartalom

TCO alapon nem ajánlott - Ford Focus ST

Hámor Iván
A Ford Focus továbbra is a legkedveltebb flottaautók közé tartozik, de a cégek jellemzően 110 lóerő körüli kiviteleket preferálják, egyéni meggyőződés és preferenciák alapján benzines, vagy dízel, 4- és 5-ajtós, vagy kombi karosszériával. A Focus kínálatnak azonban van egy olyan tagja, amely nem az üzemeltetési költségeivel, értéktartásával, tehát a TCO-val, hanem az általa nyújtani kívánt élménnyel hívja fel magára a figyelmet. Ez a Focus ST.

A szigorú autópolitikát folytató cégeknél ezt a modellt már nehéz "átverekedni" a döntéshozatali mechanizmuson, ugyanis már a megjelenése is olyasmit sugall, ami nem minden cég arculatával egyeztethető össze. A Ford tervezői igyekeztek megtalálni a kompromisszumot a visszafogottság és a dinamizmust sugalló megjelenés között, de nem tudták teljesen elrejteni mindazt, amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés