Előfizetői tartalom

A Ford vezére lehet Steve Ballmer utódja?

Portfolio
A Ford vezérigazgatója, Alan Mulally az első számú jelölt a Microsoft vezérigazgatói posztjára azt követően, hogy Steve Ballmer elhagyja az amerikai szoftvergyártót - tudta meg az AllThingsD technológiai blog. A hírek szerint kezdetben nem fogadta nagy lelkesedéssel az ötletet, de az elmúlt hetekben megváltozott a véleménye és nyitottabb lett a lehetőségre. A másik esélyes jelöltként Stephen Elopot, a Nokia vezérigazgatóját tartják.

A Fordtól érkezhet a Microsoft új vezére? Meg nem erősítetett hírek szerint a Ford vezérigazgatója, Alan Mulally az első számú jelölt a Microsoft vezérigazgatói posztjára Steve Ballmer távozása után - írja a Techcrunch technológiai blog. A hónap elején az amerikai autóipari óriás vezetője még tagadta, hogy elhagyná a vállalatot, de mostanra megváltozott a véleménye....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés