Előfizetői tartalom

Eszeveszett száguldásba kezdett a haldokló társaság

Portfolio
Szédületes tempóban emelkednek az egykor szebb napokat is megélt német szolárcég, a SolarWorld részvényei, melyek 6 nap alatt mintegy 80 százalékkal kerültek feljebb. Az árfolyamot egyrészt felvásárlási hírek, valamint a Solar Energy Indutstries Association (SEIA) javasalata is felfele hajtja. A mai kereskedésben a papírok több mint 10 százalékkal erősödtek.

Eszeveszett száguldásba kezdtek a részvények - Közel duplázódott az árfolyam Immár 6. napja fékezhetetlenül emelkednek az egykor a világ egyik legnagyobb szolárcégének számító SolarWorld részvényei. A papírok árfolyama szeptember 20-a óta mintegy 80 százalékkal ugrott feljebb. A részvények a pénteki kereskedésben is megállíthatatlanul erősödnek, eddig több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés