Előfizetői tartalom

Már a jövő héten kipukkan a Tesla-sztori?

Portfolio
A profi befektetők kezdenek megszabadulni Tesla-részvényeiktől, a kisbefektetők viszont átveszik a helyüket, az elmúlt hetek vásárlásai mögött elsősorban lakossági befektetők álltak, ők pedig jellemzően gyorsan "elhagyhatják a hajót" amennyiben elindul egy sokak által már régen várt korrekció a Tesla részvényekben, áll a Bank of America elemzésében.

2013-ban a profi befektetők részaránya a Tesla papírokban folyamatosan csökkent, az év elején még 84 százalékon állt, mostanra azonban 66 százalék közelébe csökkent. A profi befektetők helyét mostanra a kisbefektetők vették át, az elmúlt hetekben a részvényárfolyam emelkedése nagyrészt az ő vételeikre vezethető vissza. Ez a folyamat azonban veszélyes is lehet, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés