Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy a Candy Crash Saga gyártója

Portfolio
Tőzsdére megy a világ egyik legnépszerűbb online játékának, a Candy Crush Sagának a gyártója, a King. Az IPO sokakat a Zynga 2011-es tőzsdei kibocsátására emlékeztetheti, a két vállalat üzleti modellje azonban jelentősen eltér egymástól, ezért is kisebb a valószínűsége, hogy olyan bukásal végződjön a mostani tranzakció, mint a Zyngáé, írja a Yahoo Finance.

Tőzsdére megy King nevű brit játékfejlesztő vállalat, amelynek legismertebb terméke, a Candy Crush Saga világszerte elképesztően sikeres lett. A vállalat a Twitterhez hasonlóan még jó néhány hétig titokban tartja a tranzakció részleteit, az IPO árazásáról nem sokat tudhatunk meg addig, amíg el nem kezdődik a befektetői érdeklődés feltérképezésére szolgáló roadshow....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés