Előfizetői tartalom

Egyre erősebb az európai IPO-piac

Portfolio
A Dealogic legfrissebb statisztikái azt mutatják, hogy élénkül az európai IPO-piac, az eddigi 9 hónapban több tőkét vontak be a társaság nyilvános részvénykibocsátásokkal, mint 2012-ben. Bár az adatok örömteliek, és kedvezőek a jövőre vonatkozó várakozások is, még mindig jelentősen elmarad az IPO-piac a 2010-es és 2011-es szintektől - írja a CNNMoney.

Egyre erősebb az európai IPO piac A Dealogic legfrissebb adatai szerint az európai tőzsdéken mintegy 16,2 milliárd dollár értékben bocsátottak ki részvényeket, mely összeg már most meghaladja a 2012-es időszak teljes kibocsátásnak értékét (15 milliárd dollár). Az IPO-piac növekedése elsősorban az európai adósságválság okozta befektetői aggodalmak megszűnésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés