FONTOS Magyarország ki van szolgáltatva Kínának – és a függés egyre csak nő
 
Előfizetői tartalom

Nem volt búslakodás, pluszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
Kitörő jókedvben telt a kereskedés az amerikai tőzsdéken. Még az sem tudta elrontani a hangulatot, hogy a kongresszusban az áthidaló költségvetést biztosító jogszabályról hétfőn amerikai idő szerint éjfélig nem született megállapodás, így a nem kulcsfontosságú intézmények tevékenységét felfüggesztették. Jó hír is érkezett azonban a parkettekre, az ISM feldolgozóipari indexének eredménye szerint tovább javult a hangulat a szektorban. Ráadásul az index a várt 0,7 pontos csökkenés helyett 0,5 ponttal emelkedett. A dow 0,4, az S&P 500 0,8, a Nasdaq 1,2 százalékos pluszban zárt.

2013. október 01. 22:08 Megosztás A piac nem aggódott a kormányzati leállás miatt A nem kulcsfontosságú kormányzati intézmények ideiglenes bezárása a piac szerint nem tart majd sokáig, legalábbis erre lehet következtetni a vezető amerikai indexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés