Előfizetői tartalom

E-Star: folytatódik a zilahi adok-kapok

Portfolio
Az E-Star közleményben reagált azokra a zilahi sajtóhírekre, melyek az E-Star szerint a zilahi távfűtési rendszerrel összefüggő jogvitát egyoldalúan, a helyi önkormányzat szemszögéből mutatják be. Az E-Star szerint az újsághírek nem a teljes valóságot tükrözik, és a nemzetiségi kártya kijátszásával fennáll annak a veszélye, hogy összehangolt támadássorozat indul a társaság ellen Romániában.

Az E-Star tájékoztatása szerint az, hogy a zilahi gerincvezeték a fűtési szezon közeledtével továbbra is az E-Star tulajdonában van, és az adásvételi szerződés továbbra sem került aláírásra kizárólag az önkormányzatnak róható fel. A magyar társaság szerint Zilahon azért nincs fűtés, mert Zilah Város Önkormányzata több korábbi vállalását, megkötött szerződését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés