Előfizetői tartalom

Előnyére változott a Nissan Note

Hámor Iván
A Nissan módosítani kényszerült globalizációs terveit, ugyanis az értékesítési darabszámok nem igazolták azt az elképzelést, hogy ugyanazt az autót a világ bármely pontján el tudják adni. Mivel a márka nem bővelkedik a hagyományos szegmensekben modellekkel, ezért az egyterűit, illetve crossovereit kellett - a költséghatékonyságot is szem előtt tartva - az egyes régiók ízléséhez igazítani. Az áttervezett Micra és Note Magyarországra is megérkezett, szerencsére mindkettő előnyére változott.

A Nissan európai modellpalettán jelenleg egyetlen "konzervatív" modell található, ez pedig a Micra. A kisautó eddig elsősorban a hölgyvásárlók tetszését nyerte el, de a szegmens iránti növekvő keresleti hullám meglovagolása érdekében a Nissan átrajzolta az autót, hogy ezzel is szélesítse a potenciális vásárlók körét. A kizárólag 5-ajtós karosszériával kapható autó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés