Előfizetői tartalom

Földgázt a motorokba!

Portfolio
Az Iveco is részt vett a 12. alkalommal megrendezett "Comtrans 2013" nemzetközi kiállításon, amely több mint 300 kiállítót vonultatott fel Moszkvában. A haszongépjárművek egyik legfontosabb iparági eseményén, a földgázüzemű járművek voltak az Iveco stand főszereplői. A vállalat nem véletlenül helyez ekkora hangsúlyt az orosz piacra, hiszen a Gazprom PLC-vel, az Oroszországi Föderáció legnagyobb földgázkitermelőjével és -szállítójával nemrég földgázüzemű járművek közös fejlesztésébe kezdett.

A szeptemberi rendezvényen az Iveco teljes termékcsaládja jelen volt: a könnyű, közép- és nehézkategóriás járművektől kezdve a nehéz terepeken használható járműveken át egészen a buszokig. A kiállított termékek között szerepelt két metángáz-üzemű modell is, amellyel a vállalat a környezetvédelmi szempontból fenntarthatóbb közlekedéshez járul hozzá. A stand közepén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés