Előfizetői tartalom

Nemzeti busz? Megszólalt a Rába

Portfolio
A hazai sajtóban fellángolt a vita, vajon mennyire magyar a Rába és a Volvo együttműködésben jövő év elején leszállításra kerülő 66 busz. A Portfolio.hu kérdésére válaszolva a Rába képviselője elmondta, hogy a buszok már most is tartalmaznak hazai hozzáadott értéket, ennek aránya pedig tovább emelkedik a következő években.

Magyar vagy sem? A Rába Jármű Kft. 61 darab csuklós autóbusz szállításáról írt alá megállapodást a Volánbusz Zrt-vel, a múlt héten pedig újabb 5 csuklós busz szállítási jogát nyerte el a társaság a Tüke Busz Zrt. tenderén. Az Omnibusz blog a megrendelésekkel kapcsolatban azt írja, hogy Egyelőre nincs hazai beszállító a Rába-Volvo buszban, és csupán a matricák lesznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés