Előfizetői tartalom

Az FBI lecsapott, a Bitcoint bezúzták - Mi lesz a szuperpénzzel?

Turzó Ádám Pál
Tegnap az FBI, az Amerikai Igazságügyi Minisztérium és több más hatóság lecsapott a Silk Road nevű online piactérre, ahol a vád szerint többek között droggal, hackerszolgáltatásokkal és illegális gyógyszerekkel üzleteltek. Mivel a kereskedés nagyrészt Bitcoinban folyt, és 3,6 millió dollárnyi BTC-t lefoglaltak, a virtuális pénz kurzusát bezúzták. A hírre 140 dollárról 110 dollárig ütötték az árfolyamot. Mi lesz a Bitcoinnal hosszú távon? Leáldozóban a virtuális készpénz tündöklése, vagy a sikersztori még csak most kezdődött el?

A befektetési piacról, megtakarítási termékekről is szó lesz a Portfolio.hu hamarosan megrendezésre kerülő Öngondoskodás 2013 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A hírre nagyot zuhant az árfolyam A Silk Road 29 éves tulajdonosát, Ross William Ulbrichtet (avagy Dread Pirate Roberts-et) tegnap letartóztatták San Franciscóban. A hatóságok drogkereskedelemmel, pénzmosással...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái