Előfizetői tartalom

Továbbra is nagy kedvenc a Richter az Ersténél

Portfolio
Közzétette az Erste a következő három hónapra vonatkozó közép-kelet-európai negyedéves stratégiáját. Az Erste tíz leginkább kedvelt régiós társasága között csakúgy mint korábban most is egy magyar cég, a Richter található. Míg a Richter kilátásait kedvezően értékelik, addig a Magyar Telekommal kapcsolatban pesszimistábbak lettek az Ersténél.

Az Erste legfrissebb kitekintőjében kiemeli, hogy bár egyelőre nem tulajdonítottak jelentősebb szerepet a piaci szereplők az amerikai állam részleges leállásának, a kockázatok továbbra sem múltak el, amit az olasz belpolitikai válság csak tovább erősít. A piacok számára az amerikai állam leállása okozta lasabb gazdasági növekedés akár jó hír is lehet, hiszen a Fed eszközvásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés