Előfizetői tartalom

Magyarországon is működik!

Portfolio
Immár egész Kelet-Közép-Európa területén is használható a Scania Active Prediction, azaz a domborzathoz előrelátóan alkalmazkodó sebességtartó automatika. Ez annak köszönhető, hogy mostanra elérhetővé vált ezen országok útvonalainak domborzati adatokat is tartalmazó elektronikus térképe. A rendszer révén három, az Opticruise automatizált sebességváltó új Economy üzemmódjával együtt pedig akár öt százalékkal is csökkenhet a tehergépkocsik átlagos üzemanyag-fogyasztása.

Két évvel ezelőtt a piacon elsőként vezette be a Scania az Active Prediction nevű rendszert, innovatív termékfejlesztési stratégiájának újabb ékes példájaként. A megoldás működésének lényege, hogy menet közben a GPS-pozíció, illetve a navigációs rendszer elektronikus térképének domborzati adatai alapján folyamatosan elemzi a jármű előtti három kilométeres útszakasz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés