Előfizetői tartalom

Tisztázódott a tűzeset - Ismét száguld a Tesla

Portfolio
Múlt héten a Tesla árfolyama 10 százalékot zuhant annak hatására, hogy a cég egyetlen modelljének egyik darabja lángba borult Seattle utcáin. Az eset kapcsán azonnal megindultak a találgatások, sokan úgy vélték, hogy a jármű lítuim-ion akkumulátora hibásodhatott meg. A cég vezére viszont múlt pénteken kiállt a Model S biztonságossága mellett, és ismertette a tűzeset részleteit egy blogbejegyzésben, melyből kiderült, hogy nem konstrukciós hiba, hanem az útra hullott fémtárgy okozta a balesetet. A hatás pedig nem maradt el, az árfolyam péntek óta újult erővel emelkedik.

Ismét száguld a Tesla Múlt héten nagy riadalmat okozott a Tesla Motors befektetőinek körében az a videó, amin egy Tesla Model S lángokba borulva látható Seattle utcáin. Az eset kapcsán azonnal megindultak a találgatások, hogy biztos az elektromos jármű lítium-ion akkumulátora okozhatta a tüzet, hisz korábban erre több autógyártó modelljénél is volt példa, ez pedig a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés