Előfizetői tartalom

Biztosítók: van megoldás az alacsony kamatok ellen

Portfolio
Stresszes időszakokban is jól teljesítenek az abszolút hozamú alapok, amelyek nem relatív, hanem a lehető legjobb teljesítmény elérésére törekszenek, így az alacsony kamatkörnyezettel küzdő biztosítók számára is érdekesek. A nemzetközi és hazai trendek alapján hozam-kockázati és értékesítési szempontból is egyértelműen ennek a befektetési szegmensnek áll a zászló - derült ki Köves Benedek, az OTP Alapkezelő vezérigazgatójának előadásából a MABISZ keddi biztosítási konferenciáján.

A téma is nagy figyelmet kap a Portfolio.hu Öngondoskodás konferenciáján. Regisztráljon most! A nemzetközi trendek az alternatív befektetések előretörését mutatják a globális vagyonkezelési piacon. Ilyenek többek között az abszolút hozamú, árupiaci, kockázati tőke és reáleszköz befektetések, irántuk egyre nagyobb a lakossági és az intézményi kereslet egyaránt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés