Előfizetői tartalom

Hatalmas zuhanást vizionál a sztárbefektető

Portfolio
A neves befektető és publicista, Barry Ritholtz szerint amennyiben az amerikai adósságplafon emelése körüli vita tovább húzódik, és az amerikai kormányzati szervek részleges leállás még egy hónapig, vagy annál tovább tart, az 20-30 százalékos korrekciót eredményezhet a piacokon. Ritholtz erről a Yahoo Finance-nek adott interjújában nyilatkozott.

Nagy zuhanást jósol a sztárbefektető Barry Ritholtz szerint abban az esetben, ha az Egyesült Államokban egy hónapig vagy annál tovább tart a kormányzati szervek részleges leállása, az 20-30 százalékos korrekciót eredményezhet a piacokon. Az adósságplafon emelésével kapcsolatos vita elhúzódásának hatására, a részleges leállás már második hete tart. A megállapodásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés