Előfizetői tartalom

Elintézik a sztárpapírokat

Portfolio
Egyre türelmetlenebbek a befektetők, miután az amerikai politikusok továbbra sem jutottak dűlőre a költségvetéssel kapcsolatos egyeztetések során. A bizonytalanság viszont rossz hatással van a részvénypiacra, különösen az utóbbi hónapokban ralizó technológiai részvényekre, így az év egyik nagy sztorijának számító Teslát, és a nyáron magára találó Facebook papírjait is szórják a befektetők.

15:51 Ma is folytatódik a "mánia" részvények zuhanása, az utóbbi időszakban még remeklő vállalatok papírjainak árfolyama többszázalékos mínuszba zuhant: a Tesla 6,6, a Facebook 3, a Zynga 3,6 százalékot esett alig 20 perc alatt. 14:16 Elsőkből utolsók Az utóbbi hetekben több amerikai részvény iránt is igen jelentősen megnőtt a befektetők érdeklődése, ami a részvényárfolyamok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés