Előfizetői tartalom

Ha kevés a 4x4, lehet 6x6 is!

Hámor Iván
A munkát ritkán lehet összekeverni a szórakozással, vagy a játékkal, de az egyes feladatok elvégzését meg lehet könnyíteni a megfelelő célszerszám kiválasztásával. Erdőgazdaságokban, szőlészetekben, vagy a katasztrófavédelemnél néha a 4x4-es hajtás is kevésnek bizonyulhat, amire a megoldást a BRP Can-Am új 6x6-os járműve jelentheti.

A 2014-es év látványosan újszerű haszonjárműve minden kétséget kizáróan a BRP Can-Am Outlander 6x6-os hajtásképletű, háromtengelyes járműve lesz, mely október elején mutatkozott be Európa számára. A 6x6-os-t a világcég többi quadjához és jet-skijéhez hasonlóan, a szintén Bombardier tulajdonban lévő Rotax motorja, abból is a legerősebb, 80 lóerős, ezres V-Twin hajtja.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés