Előfizetői tartalom

Két héten belül jön az új iPad!

Portfolio
Az új iPhone-ok után a befektetők már az Apple legújabb táblagépeire várnak, aminek bemutatására a legfrissebb hírek szerint október 22-re szervez egy újabb eseményt a társaság - tudta meg az AllThingsD blog. A pletykák szerint az új iPadek mellett egy új Macintosh számítógépet és egy friss operációs rendszert is leleplezhet a társaság.

Október 22 a következő fontos dátum Még az év vége előtt újabb termékek bemutatására számítanak az Apple fogyasztói és befektetői. A média legújabb értesülései szerint a társaság október 22-én készül egy újabb eseményre, amelyen új készülékeket mutathat be a cég. A piacok az új táblagépekre várnak, a csúcskategóriás iPadre, valamint az olcsóbb iPad Minire.Milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés