Előfizetői tartalom

Lenyomta a Tesla a Volkswagent és a Toyotát

Portfolio
A legfrissebb új-autó eladási statisztikákból kiderült, hogy szeptemberben a Tesla modelljéből fogyott a legtöbb Norvégiában. Az elektromosautó-gyártó járműve a teljes értékesítés több mint 5 százalékát adta, ezzel olyan népszerű modelleket utasított maga mögé, mint a Volkswagen Golf, vagy éppen a Toyota Yaris. A siker nem véletlen, a cég ugyanis Európában először a skandináv országban kezdte kiépíteni töltőállomás hálózatát, lehetővé téve ezzel az országos lefedettséget. Ennek köszönhetően pedig a járművek tulajdonosai átszelhetik Norvégiát a legfontosabb útvonalakon anélkül, hogy a töltés miatt kellene aggódniuk - írja az Automotive News Europe.

Norvégia már a cég lábai előtt hever A legfrissebb új-autó eladási statisztikák szerint szeptemberben a Tesla Motors gépjárművéből értékesítették a legtöbbet Norvégiában. Összesen 616 darab Tesla Model S talált gazdára, ami a teljes piaci forgalom közel 5,1 százalékát adta. Ezzel a teljesítményével a társaság könnyen maga mögé utasította szeptember második legnépszerűbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés