Előfizetői tartalom

Nagyon nehéz terep Magyarország - Interjú Bogsch Erikkel

Portfolio
Nem gondolom, hogy ma a gyógyszerszektor kivételes helyzetben lenne Magyarországon, minket is súlyt iparági különadó, és a folyamatos árcsökkentési kényszer - nyilatkozta Bogsch Erik, a Richter vezérigazgatója a Portfolio.hu-nak adott interjújában. A cégvezető megjegyezte: a magyar piac nagyon nehéz terep, az első félévnél gyengébb második félévre számítanak. A hónapokkal ezelőtt levezényelt részvényfelaprózás kapcsán Bogsch Erik elmondta, maximálisan elégedettek az eredményekkel, sőt, ezek szinte meglepően jók.

Bogsch Erik, a Richter vezérigazgatója is vendége lesz az idén, immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Gazdasági Fórumnak. Szabályozás, originális készítmények, Kína. Portfolio.hu: Egyre többet hallani arról, hogy a gyógyszerszektor jelenleg kivételes helyzetben van Magyarországon, mármint ami a különadókat és az egyéb központi elvonásokat illeti....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés