Előfizetői tartalom

Viszik a Golfot, mint a cukrot

Hámor Iván
Jól indult a Volkswagen számára a Golf hetedik sorozatából készített kombi, azaz Variant magyarországi forgalmazása. Nem egész egy hónap alatt 220 db nagy csomagterű változatot értékesített a forgalmazó. A hazai újautó piac pillanatnyi helyzetének megfelelően ennek 85%-a céges beszerzés keretében kerül első tulajdonosához.

Nagy reményekkel indította útjára szeptember második felében a Golf VII Variantot a Porsche Hungária Magyarországon. Az alsó-középkategóriába tartozó autók egy részt ugyanis már nem csak a kifejezetten munkavégzés céljára, hanem juttatásautónak is vásárolják a cégek, és ezen a téren a Volkswagen - Magyarországon talán a valósnál is nagyobb - presztízse jó ajánlólevélnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés