Előfizetői tartalom

1700 pont felett zárt az S&P

Portfolio
A csütörtöki nagyobb emelkedések után érezhetően óvatosabbak lettek a befektetők Amerikában a pénteki kereskedésben. Piacmozgató makroadat nem látott napvilágot, a befektetők alapvetően arra figyeltek, hogy sikerül-e megállapodni a költségvetésről és az adósságplafon megemeléséről. Igaz konkrét megállapodásra nem került sor, viszont úgy tűnt a politikusok is megoldást akarnak, ami optimizmussal töltötte el a befektetőket. A vezető részvényindexek mind emelkedéssel zártak, a pluszok 0,6-0,8% közöttiek voltak.

2013. október 11. 22:04 Megosztás Emelkedéssel zárták a hét utolsó napját a részvényindexek Piacmozgató adat nem látott a pénteki kereskedésben napvilágot, a befektetők optimista hangulatát elsősorban az irányította, hogy közeledtek az álláspontok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés