Előfizetői tartalom

Túl a bűvös 7 millión

Portfolio
A Volkswagen közzétette legfrissebb eladási statisztikáit, melyből kiderült, hogy a vállaltcsoport az év első kilenc hónapjában már több mint 7 millió gépjárművet értékesített világszerte. Ez pedig azt jelentheti, hogy valóra válhat a cég vezérére, Martin Winterkorn által vizionált rekord értékesítés, ami közelebb vinné a Volkswagent a 2018-ra kitűzött céljához, vagyis ahhoz, hogy a világ első számú autógyártójává váljon.

Rekordon az eladás A Volskswagen csoport az első kilenc hónapban rekord értékesítést ért el, több mint 7 millió gépjárművet értékesítettek világszerte, ami 4,8 százalékos növekedést jelentett év/év alapon. A cégcsoport továbbra is Európában értékesíti a legtöbb gépjárművét, de egyre inkább felzárkózik az ázsiai régió is az öreg kontinens mögé az eladások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés