FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

A történelmi mélypontot ütő MTel esését az OTP ralija ellensúlyozta

Portfolio
A héten folytatódtak az amerikai költségvetéssel valamint az adósságplafonnal kapcsolatos egyeztetések, melyek eddig nem hozták átütő sikert. A befektetők a hét első felében aggodalommal követték a fejleményeket, majd az ideiglenes megoldás hírére lélegzetvételhez jutottak, így a hét második felében már jobban teljesítettek a nemzetközi részvénypiacok. Miután az OTP közel 3 százalékos emelkedését a Magyar Telekom több mint 4,5 százalékos esése ellensúlyozta, a BUX 0,6 százalékkal került feljebb.

A héten elsősorban az amerikai adósságplafonról illetve a költségvetésről folyó egyeztetések mozgatták a részvénypiacokat. USA Az amerikai demokraták és republikánusok továbbra sem tudtak megállapodni a költségvetésről, így a tengerentúli kormányzat részleges leállása a héten is folytatódott. A költségvetési tárgyalások mellett az amerikai adósságplafon megemelése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés