Előfizetői tartalom

Svédeknek gyárt majd buszokat a Rába

Portfolio
A korábbi kedvező minőségi és üzemeltetési tapasztalatok után újabb megrendelést kapott a Rába Jármű Kft. a svéd Vinga Bus-tól S91 típusú midibuszok szállítására. A jármű ma az egyetlen olyan magyar fejlesztésű autóbusz, amit magyar gyártó értékesíteni tudott a külpiacokon, és amelyre nemzetközi szinten igény van. A járműveket 2014 tavaszán szállítja a Rába, azt követően pedig biztosítja a szerviz- és pótalkatrészhátteret is.

Újabb megrendelés a Rábának A tavaly teljesített skandináv megrendelést követően újabb midibuszok szállítására kapott megbízást a Rába Jármű Kft. a svéd Vinga Bus-tól. Az öt darab jármű jellemzően iskolabuszként áll forgalomba, és környezetbarát biodízel üzemanyaggal üzemel majd Svédországban. A részvények árfolyama kora délután 0,1 százalékkal emelkedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés