Előfizetői tartalom

Összefog a biztonságosabb közlekedésért a HTA és a MABISZ

Portfolio
Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). A két szervezet célja, hogy összefogásuk eredményeként biztonságosabbá váljon a hazai közúti közlekedés. "Mindkét szövetség számára kiemelten fontos a baleset-megelőzés, ezért is döntöttünk úgy, hogy a jövőben támogatjuk a biztosítók biztonságos közlekedést erősítő oktatási és ismeretterjesztő tevékenységét" - hangsúlyozta Rábai Dániel, a HTA elnöke az együttműködés kapcsán.

Közös érdek hozta össze a Magyar Gumiabroncs Szövetséget és a Magyar Biztosítók Szövetségét: mindketten elkötelezettek a biztonságosabb közlekedés, valamint a megfelelő közlekedésbiztonsági és technikai tudásátadás iránt. "Nagyobb hangsúlyt szeretnénk helyezni a baleset-megelőzésre, ezért a biztosítók kármegelőzéssel és kárrendezéssel kapcsolatos ismeretterjesztő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés