Előfizetői tartalom

Sok a szabálytalan teherautó

MTI
Az ellenőrzött 5725 nehézgépjármű közül 977-nél találtak valamilyen szabálytalanságot a rendőrök a hétvégén, abban az akcióban, amelyet az európai közlekedésrendészeti szervek (TISPOL) koordinálásával tartottak országszerte - közölte hétfőn a police.hu-n az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Tizenegy jármű esetében olyan súlyos hiányosságokat találtak, hogy a további közlekedésüket is meg kellett tiltani.

Október 11-én és 12-én 5344 nehéz tehergépkocsit és 381 autóbuszt ellenőrzött a hatóság - írták. Nehéz tehergépkocsikkal 240 esetben követtek el sebességtúllépést, 10 esetben ittas vezetést állapítottak meg, 109 esetben mulasztották el használni a biztonsági övet, 67 esetben szegték meg a vezetési és pihenőidőkkel kapcsolatos szabályokat, és 221 esetben merültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés