Előfizetői tartalom

A HTC gyárthatja az Amazon okostelefonját?

Portfolio
Június óta folytat tárgyalásokat az Amazon a HTC-vel egy okostelefon gyártásáról, de még egyelőre nem született döntés arról, hogy végül lesz-e készülék, illetve hogy ha lesz, akkor mikor - írja a Bloomberg. A hardverek piacán eddig a Kindle Fire táblagépével volt jelen az Amazon, ami kezdetben olcsóságával tudott kitűnni a tömegből, mostanra azonban az alsó kategóriás készülékek piacán is erős verseny bontakozott ki.

Tárgyal a HTC-vel az Amazon Ismét fellobbantak a pletykák az Amazon készülő okostelefonjáról, az ügyhöz közel álló források szerint a társaság június óta folytat tárgyalásokat a tajvani okostelefon-gyártóval, a HTC-vel. Egyelőre még nem született megállapodás arról, hogy lesz-e közös fejlesztésű okostelefon és ha lesz, akkor mikor - írja a Bloomberg. A HTC "nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés