Előfizetői tartalom

Az első fecske - Nissan LEAF a Telekomnál

Portfolio
Az autózást forradalmasító, 100%-ban elektromos meghajtású Nissan LEAF első hazai példánya 2013. szeptember 27-én került átadásra. A júliusban szerződött és megrendelt gépkocsi, amely az első hazánkban értékesített Nissan LEAF, a Magyar Telekom flottáját gyarapítja majd, ezzel is hangsúlyozva a cég környezetbarát megközelítését.

A Nissan LEAF július óta vásárolható meg Magyarországon, ami egybeesik a második generációs, továbbfejlesztett LEAF világszintű bevezetésével, és ez nem a véletlen műve. A 2013 tavaszán érkezett modellfrissítéssel egy időben a Nissan két további üzemében is gyártani kezdte a 100%-ban elektromos meghajtású gépkocsiját. Ez a kapacitásbővülés engedi meg, hogy újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés