Előfizetői tartalom

Mi lesz az államnál lévő Egis részvényekkel?

Portfolio
Döntés még nem született a nemzeti vagyonkezelőnél az Egis részvények sorsáról - jelezte az Inforádiónak Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter egy mai sajtótájékoztató keretében. Mint ismeretes az Egis anyacége 28 000 forinton tett vételi ajánlatot a birtokában nem lévő részvényekre, a társaságban a magyar állam befolyása közel 5%-ot tesz ki.

A nemzeti fejlesztési miniszter elmondta, döntés még nem született az ügyben, az ajánlatra vonatkozó információkat nem olyan rég vették kézhez. Németh Lászlóné úgy gondolja a közel 5%-os részesedés az Egisben olyan jelentős lehetőséget nem rejt számukra, hogy elzárkózzanak az értékesítéstől. Ennek ellenére azonban latolgatják az utóbbi lehetőséget is. A döntést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés