Előfizetői tartalom

Magyar Audi hódíthatja meg a vásárlók szívét

MTI
|
Portfolio
Megkezdődött az új A3 Cabriolet sorozatgyártása az Audi Hungaria Motor Kft. győri gyárában - tájékoztatta a társaság az MTI-t csütörtökön. A vállalat ennek köszönhetően tovább növelheti kapacitáskihasználtságát, illetve az új modell hozzájárulhat a cég azon céljának eléréséhez, hogy évi 125 ezer darab gépjárművet gyártsanak Magyarországon.

Sorozatgyártásban az új A3 Cabriolet A kompakt négyüléses autóval egy új modell teljes gyártási folyamata valósul meg a nyáron felavatott, 900 milliós eurós beruházással épült járműgyárban - írták. Hozzátették, az Audi Hungariánál a modell elődjéből 2007 és 2013 között közel 63 ezer darabot szereltek össze az ingolstadti gyárral közös gyártási folyamat keretében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés