Előfizetői tartalom

Könyörgöm, kapcsolják fel!

Hámor Iván
A közlekedés egy nagy társasjáték, azzal a különbséggel, hogy hiba vagy "szerencsétlenség" esetén nem a dobásból marad ki az ember, hanem rosszabb esetben az élete is véget ér. A matematikához hasonlóan ezt is gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni kell, mert a hibázás még annyira sem bocsánatos, mint az év végi bukás. Az ősz és a hamarosan azt követő tél során még fontosabb, hogy a járművek mindig, mindenkor és mindenhol megfelelő módon legyenek kivilágítva. Könyörgöm, a biztonsági öv bekapcsolásának pillanatában, a motor beindulását követően kapcsolják fel a világítást!

Nem csak szomorú, hanem egyenesen életveszélyes tapasztalatokat lehetett szerezni az elmúlt napok reggelein és késő délutánjain. Ahhoz, hogy valaki járművet vezethessen jó esetben írni és olvasnia is tudni kell, hiszen hogyan tanulhatta volna meg máshogy a szabályokat. Mindez minimális intelligenciát is feltételez, de nagyon indokolt a feltételes mód, ugyanis a gyakorlat nem ezt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái