FONTOS Összeomlott a hitelezés Magyarországon, ők lettek a legnagyobb áldozatok
 
Előfizetői tartalom

Az S&P 500 lezuhant a csúcsról

Portfolio
A főbb amerikai részvényindexek esésnek indultak a mai kereskedés folyamán az elmúlt öt nap ralija után. Az S&P 500 rekordmagasságból zuhant vissza, de szorosan követte őt a Dow Jones Industrial Average is, aminek a legfőbb oka az olyan vállalatoknak, mint a Caterpillar vagy a Broadcom befektetőket kiábrándító jelentései. A nap végére csak enyhe korrekció ment végbe, így pedig az S&P 500 nagyjából fél százalékkal került lejjebb nyitóértékéhez képest, míg a Dow Jones 0,4-el, a Boeing próbálta fenntartani igazán egyedül ezt az indexet. Bár Alan Greenspan korábbi Fed-elnök optimistán nyilatkozott ma a Bloomberg TV-nek, egy dolog mégis biztos, az elmúlt napok ralija a mai napon véget ért.

2013. október 23. 22:02 Megosztás A nap nyertesei és vesztesei A nap végére sem változott meg az irány, az S&P 500 nagyjából fél százalékos mínuszban zárta a napot és ennél csak 0,1 százalékponttal teljesített jobban a Dow Jones. Az általunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés