Előfizetői tartalom

A vevők 95%-ának megfelel - Range Rover Sport

Hámor Iván
Az autózási, közlekedési szokások átalakulása, megváltozása, a piaci igények tendenciája minden autógyártót stratégiájának, termékfejlesztési irányának újragondolására késztet. Az lemúlt években, évtizedben jelentősen megnőtt a terepjárónak kinéző járművek iránti kereslet, ami azokra a gyártókra, modellekre is hatást gyakorol, amik hosszú évtizedek óta piacon vannak. Ilyen a Range Rover is, mely eredetileg valódi terepjárókat készített, munkaeszközként, vagy luxuskivitelben. Az indiai tulajdonos ambiciózus volumennövelési terveihez azonban azokat is meg kell tudniuk szólítani, akik sosem térnek le az aszfaltozott utakról. A Range Rover Sport nekik készül.

A Rang Rover az 1970-es évektől kezdve előbb az angol, majd a világ más tájain élő arisztokrácia kedvelt autójává vált. Elsősorban azoknak, akik a kényelemről a vidéki birtokaik felkereséskor sem kívántak lemondani, így szükségük volt egy kiváló terepjáró képességű, ugyanakkor luxuskényelmet nyújtó járműre. Az ezredforduló környékén növekedésnek induló SUV...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés