Előfizetői tartalom

Microsoft: még tart a növekedés!

Portfolio
Jól sikerültek a tegnap zárás után közzétett amerikai gyorsjelentések az amerikai technológia szektorban, az Amazon után a Microsoft is jelentős, 5% feletti emelkedéssel fejezte be a zárás utáni kereskedést. Az amerikai szoftveróriás kétszámjegyű profitnövekedésről számolt be, ami a vállalati szektor stabilizálódásának tudható be - közölte a cég. Ez volt a Microsoft első negyedéves gyorsjelentése azóta, hogy Steve Ballmer bejelentette lemondását.

A vártnál jobb számok Az elemzői várakozásoknál kedvezőbb negyedéves bevételi-és profitszámokat közölt a Microsoft tegnap közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésében, ami a cég első gyorsjelentése azóta, hogy Steve Ballmer bejelentette távozását. Különösen a profit okozott nagy pozitív meglepetést: az egy évvel korábbi 4,7 milliárd dollárról 5,24 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés