Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt az S&P 500

Portfolio
Az amerikai tőzsdék jól teljesítettek pénteken, amiben az is szerepet játszott, hogy az Amerikai Egyesült Államokban biztató jeleket láttunk az ipari kereslet alakulása terén: a tartós cikkek rendelésállománya ugyanis 3,7 százalékkal nőtt szeptemberben. Ráadásul több tengerentúli nagyvállalat kedvező negyedéves gyorsjelentéssel örvendeztette meg a befektetőket, akik annak ellenére sem bizonytalanodtak el, hogy tízhavi mélypontra bukott a michigani bizalmi index. Mindezek együttes hatására az S&P 500 indexének az értéke új csúcsára erősödött, míg a Nasdaq 2000 óta nem látott szinten zárt.

2013. október 25. 22:15 Megosztás Nem volt megállás Amerikában Az amerikai tőzsdék erősödéssel zárták a pénteki kereskedést az követően, hogy több nagyvállalat (Microsoft, Amazon.com) is kedvező negyedéves számokkal rukkolt elő. Ráadásul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés