Előfizetői tartalom

Alig mozdultak az amerikai részvényindexek

Portfolio
A tengerentúlon nagyobb izgalmak nélkül telt a kereskedés hétfőn, a befektetők jól láthatóan visszafogott aktivitást mutattak a Fed eheti ülése előtt. A vezető amerikai indexek közül egyedül az S&P emelkedett (0,1%-kal), a Dow stagnált, míg a Nasdaq 0,1%-os leértékelődéssel fejezte be a napot. Makrogazdasági oldalról két adat is érkezett a nap folyamán, az ipari termelés a vártnál jobb, míg az ingatlanpiaci adat a vártnál rosszabb lett. Szakértők szerint az elsődleges szempont a Fed likviditásbővítése, és amíg azt nem fenyegeti veszély, addig emelkedésre van kilátás a piacokon.

2013. október 28. 21:07 Megosztás Vegyes zárás Amerikában Izgalommentes nap végén az amerikai részvényindexek minimális elmozdulással zárták a hétfői kereskedést. Az S&P 0,1%-ot erősödött, a Dow stagnált, míg a Nasdaq 0,1%-kal értékelődött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés