Előfizetői tartalom

Lemaradtak az alapkezelők a Tesla-sztoriról

Portfolio
A befektetési alapok jellemzően azzal indokolják az általuk felszámított jutalékokat, hogy még azelőtt képesek kiválogatni a jó cégeket, mielőtt azok árfolyama raliba kezdene. A Reuters cikke azonban arról számol be, hogy az alapkezelők többsége lecsúszott az amerikai részvénypiac egyik legforróbb sztorijáról, a Tesláról.

Az elektromos autókról ismert Tesla részvényeinek árfolyama több mint 400%-ot emelkedett az idei évben, amiben nagy szerepet játszott, hogy a vállalat az elemzői várakozásoknál kedvezőbb eredményekkel örvendeztette meg a piacot, aminek hatására sok hedge fund kénytelen volt zárni korábban felvett short pozícióját. A Tesla részvények drámai emelkedésében azonban csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés