Előfizetői tartalom

Ilyen az "Év haszonjárműve 2014"

Hámor Iván
Nem sokkal a megválasztása után már a valóságban is ki lehet próbálni a 2014-es év kishaszonjárművét, a Ford Transit Connect-et. A maximum 2 tonnás jármű nem csak a kis, hanem a nagyobb vállalkozások számára is ideális munkaeszköz lehet, amit a - gyár szerint - kiemelkedően kedvező üzemeltetési költségei csak tovább fokoznak. A München környékén megtett első tesztkilométerek minden esetre bizakodásra adnak okot.

Az előző generációs Transit Connect leginkább egy dobókockára hasonlított - főleg a rövid tengelytávú változat esetében, szélte, hossza, magassága közel egyforma volt. A második generációnál nem akartak ebbe a csapdába esni a tervezők, így a Ford ma megszokott arculati elemeinek integrálásával sokkal attraktívabb megjelenésű járművet alkottak. A Connect eleje nem csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés