Előfizetői tartalom

Nem az autó tehet róla - Maserati Ghibli

Hámor Iván
Stílus és elegancia, kifinomultság és erő. Ezek mind-mind jellemzőek egy Maseratira, legyen az kupé, kabrió, vagy négyajtós limuzin - de a közeljövőben akár SUV is. A márka azonban méltatlanul háttérbe szorult - és még szorul ma is - a konkurensek mögött, holott olyasmit kínál ügyfeleinek, amit más modellekben külön-külön sem lehet megtalálni, az olaszok viszont egyetlen csomagban kínálják. Mostanáig a kéttagú modellpaletta is a taljánok ellen dolgozott, viszont a Ghibli megjelenésével új lehetőségek, piacok is megnyílnak előttük. Szükség is van minderre, ugyanis a márka volumentervei nagyobbak - 50 000 db -, mint valaha!

A Quattroporte és a Granturismo - illetve Grancabrio - mellé végre felsorakozott a szélesebb vásárlóközönség számára is érdekes Ghibli. A név a márka rajongói, ismerői számára nem új, a múlt században is létezett ilyen néven autó, igaz akkor jellemzően kétajtós kupé formában. Az új, XXI. századi Ghibli viszont egészen más, egy felsőkategóriás limuzin, de azok között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés